Termeni și condiții

Termenii și condițiile noastre

1. www.romanianshowdown.com este website-ul oficial al Clubului Sportiv Mathena reprezintă pagina oficială de internet și este deținută și administrată de către acesta.

2. Navigarea pe website-ul www.romanianshowdown.com echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea Termenilor și condițiilor de mai jos de către orice vizitator (utilizator) al website-ului.

3. Clubul Sportiv Mathena își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestei pagini, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

4. Conținutul website-ului www.romanianshowdown.com (imagini, texte, elemente grafice, clipuri video, mărci înregistrate, scripturi, tehnologie software, etc.) reprezintă integral proprietatea Club Sportiv Mathena și este apărat de legislația privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală.

5. Folosirea frauduloasă a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

6. Utilizatorii website-ului www.romanianshowdown.com pot utiliza adresa de email office@romanianshowdown.com (adresa electronică oficială dedicată comunicării cu utilizatorii website-ului) pentru a transmite opinii, sugestii, comentarii, întrebări etc. folosind un limbajul civilizat, fără conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu acest site, nu sunt email-uri în masă sau orice altă formă de spam.
Eveniment organizat de Club Sportiv Mathena
( C.I.F. 48213275 ). Formatul Romanian ShowDown expus pe acest website, cat si intregul continut, sunt proprietatea Club Sportiv Mathena si nu pot fi reproduse fara permisiunea directorului evenimentului: Handrache Ionel
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram