Sponsori si Parteneri

Cine suntem noi ?

Suntem antreprenori din industria sportului cu zeci de ani de experiență în domeniul fitnessului/wellness, ca antrenori și proprietari de afaceri:
     ● Proprietarul Mathena Functional Fitness Gym
     ● Clubul Sportiv Mathena
     ● SC HAN-FLY SRL, distribuitor unic al echipamentelor de fitness KingsBox în România și distribuitor unic al băuturilor pentru sportivi FitAID în România.
    ● Scriptics.ro, o echipă de specialiști care s-au alăturat proiectului ca voluntari cu serviciile lor complete, de la web development și design până la software development și e-commerce.
    ● Platforma de programare pentru sălile de fitness „Thunder W.O.D.”

Misiunea noastră

Obiectivul nostru principal este de a crește gradul de conștientizare față de un stil de viață sănătos prin intermediul sportului în comunitatea din România. Al doilea obiectiv
este de a oferi sportivilor de toate vârstele oportunitatea de a-și testa o varietate de abilități fizice, cum ar fi forța, rezistența sau viteza.
În general, scopul nostru este să promovăm un stil de viață activ unde sănătatea și sportul au un loc în frunte în era muncii la domiciliu, sedentarismului și obezității.

De ce să ne sponsorizați?

În calitate de sponsor, veți avea ocazia să vă alăturați brandul cu valorile de sănătate, sport/fitness și implicare în comunitate. Sprijinind acest eveniment, puteți ajunge la un public foarte implicat de persoane determinate, entuziasmate, persoane conștiente de
sănătate, pasionate să-și depășească limitele și de a avea un stil de viață activ.

Beneficiile sponsorizării pot include oportunități de branding, expunerea la un public țintă, plasarea produselor și șansa de a interacționa cu participanții și spectatorii prin promoții in cadrul evenimentului. Prin parteneriatul cu Romanian ShowDown, puteți demonstra angajamentul companiei dumneavoastră față de sport, wellness și sprijinirea comunității din România în căutarea unui stil de viață mai sănătos.

Vă invităm să vă alăturați ca sponsor și să faceți parte dintr-o mișcare care celebrează puterea sportului și inspiră oamenii să își atingă potențialul maxim în toate domeniile vieții. 

Mai mult ca oricand va asteptam alaturi de noi ! Va asiguram ca desfasurarea Romanian ShowDown va insemna pentru comunitate un exemplu de profesionalism, calitate, munca de echipa si un spectacol memorabil !

Cu respect,
Ionel Handrache - Director competitie


Contact

Handrache Ionel - Project Leader
Telefon: 0765428981
Email:office@romanianshowdown.com
Adresă: Baza Sportivă nr.2 a Universitatii Politehnica din Timisoara / Strada Profesor Dr. Aurel Păunescu Podeanu, nr.2
Eveniment organizat de Club Sportiv Mathena
( C.I.F. 48213275 ). Formatul Romanian ShowDown expus pe acest website, cat si intregul continut, sunt proprietatea Club Sportiv Mathena si nu pot fi reproduse fara permisiunea directorului evenimentului: Handrache Ionel
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram