Media si Presa

Sunteti cu totii invitati sa surprindeti evenimentul pentru a va exprima pasiunea.

Permitem persoanelor care participa la eveniment sa utilizeze echipamente de fotografie si inregistrare de calitate profesionala (inclusiv selfie sticks), cu conditia ca utilizarea lor sa fie de natura necomerciala si neprofesionala si sa nu impiedice experienta evenimentului pentru altii…

Pentru cei care doresc sa produca materiale media profesionale sau comerciale in legatura cu evenimentul, aplicam anumite restrictii, limitari. Incalcarea acestor reguli poate duce la eliminarea dvs. din eveniment si actiuni legale.

Ghid media

Participantii la eveniment sunt bineveniti si incurajati sa foloseasca fotografii, videoclipuri si sunet de la eveniment pentru uz personal…

Distribuirea pe conturile personale de retele sociale, atata timp cat postarile nu sunt comerciale in niciun fel.

Afisarea pe site-uri web personale, atata timp cat site-urile web nu vand produse sau servicii.

Impartasire cu prietenii si familia.

Daca doriti sa utilizati fotografii, videoclipuri sau audio obtinute la eveniment pentru uz profesional sau comercial, trebuie sa ne contactati inainte de eveniment pentru a va asigura ca sunt obtinute acreditarile si/sau licentele corespunzatoare.

If you wish to use photos, videos or audio obtained at the event for professional or commercial use, you must contact us before the event to ensure the proper credentials and/or licenses are obtained.