Golden Barbell Competition

Golden Barbell

Competițiile reușite sunt create de voi

Competițiile reușite sunt create de voi, cei care alegeți să participați si să vă bucurați de sport alături de noi și de prietenii voștri din sala în care vă antrenați,din alte orașe sau chiar din toată lumea.
Golden Barbell

Obiectivul Romanian ShowDown

Unul din obiectivele Romanian ShowDown este de a crește comunitatea pasionaților de funcțional fitness din România și nu numai.
Golden Barbell

Partenerul nostru KingsBox Romania

Partenerul nostru KingsBox Romania sustine acest fenomen si ofera recompensa pentru sala/ comunitatea cu cei mai multi inscrisi la Romanian Showdown, o bara KingsBox Gold.
Golden Barbell

Finalizarea inscrierilor

Așadar ,odată cu înscrierea,nu uitați să completați corect numele sălii pe care o reprezentați.

Câștigătorul premiului KingsBox Gold bar va fi anunțat la finalizarea înscrierilor.Bara olimpică va fi înmânată comunității câștigătoare înainte de festivitatea de premiere a RS2024.
Eveniment organizat de Club Sportiv Mathena
( C.I.F. 48213275 ). Formatul Romanian ShowDown expus pe acest website, cat si intregul continut, sunt proprietatea Club Sportiv Mathena si nu pot fi reproduse fara permisiunea directorului evenimentului: Handrache Ionel
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram